Samedi 28 octobre, de 17 h a 20 h
Histoire de la cuisine Haïtienne par régions, une activité organisée par SOLIDD ou Solidarité Internationale pour le Développement Durable.
Présentation de la Cuisine Haïtienne innovante, dégustation de divers plats, exposition de produits, mise en valeur des potentialités du pays et les zones de concentrations en Haïti. Entrée : enfants de 6 à 12 ans 10 $, adultes 20 $.
Lieu : 9546, boul. Gouin Ouest, Pierrefonds (Québec) H8Y 1R3
Réservation: Woodline Taverne 438 824-3421
Samdi 28 oktòb, 17è pm pou 8è pm
Istwa kuizin ayisyèn nan rejyon apre rejyon, se yon aktivite SOLIDD oubyen «Solidarité Internationale pour le Développement Durable» ap òganize.
Prezantasyon kuizin ayisyèn nan yon jan nou pa jam wè, aktivite goute pla manje, espozisyon pwodui, demonstrasyon sou chay potansyèl peyi a ak zòn ann Ayiti kote moun yo plis konsantre. Antre : soti 6 pou rive 12 lane 10 $, gramoun 20 $
Kote a : 9546, boul. Gouin-O, Pierrefonds (Kebèk) H8Y 1R3
Rezèvasyon: Woodline Taverne 438 824-3421